Jochem op ten Noort en Karin Bos

20 08 2018

Jochem op ten Noort en Karin Bos

info

Opening expositie Jochem op ten Noort en Karin Bos
Zondag 23 september van 15.00 uur tot 17.30 uur
Gasunie, Concourslaan 17, Groningen

Jochem op ten Noort (1976) en Karin Bos (1966) delen niet alleen hun interesse in het landschap als onderwerp voor hun werk, maar hebben tevens een vergelijkbare blik als het om het verzamelen van bronmateriaal gaat. Beide schilders reizen regelmatig de wereld over op zoek naar landschappen die hen prikkelen tot nieuw werk. Daarbij hebben ze een voorkeur voor ruige, weerbarstige landschappen die niet onmiddellijk behagen, maar waarin altijd iets schuurt.

Speciaal voor deze tentoonstelling Expedition Nature, die deels eerder in het CODA Museum en in Kunstverein Springhornhof (D) te zien geweest is, hebben de Amsterdamse beeldend kunstenaars Jochem op ten Noort en Karin Bos bronmateriaal uitgewisseld. Zo is er onder meer nieuw werk te zien van beide schilders dat gebaseerd is op foto's genomen door Karin Bos tijdens een reis door Spanje.

http://jochemoptennoort.com

http://www.karinbos.info

Om 15.30 uur worden de bezoekers welkom geheten door Cees Pisuisse, voorzitter van de Kunstcommissie, waarna er een filmpje van de kunstenaars zal worden getoond. Vervolgens kan de expositie worden bezichtigd onder het genot van een drankje. Jochem op ten Noort is deze middag aanwezig.

Wie houdt nu niet van cookies